Telemark Airshow 2023: En spektakulær flyopplevelse

Hvert år samles luftfartsentusiaster og nysgjerrige familier fra fjern og nær for å delta på Telemark Airshow. Dette årlige arrangementet er et høydepunkt for alle som elsker luftfart. Årets Telemark Airshow i 2023 ble intet unntak, til tross for litt overskyet vær og sporadisk duskregn. Arrangementet ble en suksess med imponerende oppmøte fra både dedikerte luftfartsfans og allment interesserte tilskuere.

Her kan du se video fra Telemark Airshow 2023!

Telemark Airshow 2023 presenterte et mangfoldig og imponerende program for sitt publikum. Flyentusiaster og nysgjerrige barn i alle aldre fikk oppleve spektakulære flyoppvisninger som tok pusten fra en, akrobatiske manøvrer som virket umulige, og den behagelige duren fra imponerende motorer. Militære fly, veteranfly og moderne luftfartøy tok til himmelen og demonstrerte deres imponerende kapabiliteter.

For de som hadde en forkjærlighet for luftfartens historie, var det også en mulighet til å beundre vakre veteranfly. Disse klassiske maskinene, nøye restaurert og vedlikeholdt, ga et glimt inn i fortidens luftfartshistorie og minnet oss om hvordan teknologien har utviklet seg over tid.

Les om hvordan vi utvikler fremtidens flyteknologi!

GKN Stand på Telemark Airshow
Saab 37 Viggen
Hardvar x3
GKN Stand på Telemark Airshow

Vinnersjanser for flotte flyturer

En av de mest spennende øyeblikkene under Telemark Airshow 2023 var muligheten til å vinne to turer med veteranfly. Dette var en unik sjanse for deltakerne til å oppleve luftfarten fra et helt nytt perspektiv.

Det å kunne tilby slike fantastiske opplevelser både til dedikerte ansatte og ivrige publikummere var en glede for oss i GKN Aerospace og et høydepunkt for de heldige vinnerne.

Les mer om vår deltakelse på Kongsberg Agenda!

Saab 105 / SK 60 lander foran publikum på Telemark Airshow 2023
En Harvard på rullebanen før take-off under Telemark Airshow
En F-35 og F-16 modellfly på standen til GKN Aerospace under Telemark Airshow 2023
2x Harvard i formasjon i luften.

En frivillig forening som bringer luftfartsglede

Telemark Airshow er ikke bare et arrangement; det er en hjertevarmende historie om samfunnsengasjement. Foreningen ble stiftet i 2015 og har sitt hjem på Notodden Flyplass, Tuven. Den drives av frivillige flyentusiaster som arbeider i luftfartsselskaper til daglig. Målet deres er å gi folk i Telemark, Buskerud, og hele landet en av Norges mest minneverdige flyshow.

Vi ønsker også å takke alle som besøkte vår stand på arrangementet. Å kunne dele vår lidenskap for luftfart med dere var en glede, og vi er dypt takknemlige for den overveldende positive responsen vi mottok. Ingenting av dette ville vært mulig uten de tusenvis av besøkende som deltok på årets Telemark Airshow, dedikerte arrangører, dyktige deltakere og et engasjert publikum. Vi ser med glede fram til å fortsette å støtte og delta i slike fantastiske hendelser i fremtiden.

Her kan du se flere bilder fra Telemark Airshow 2023!

© GKN Aerospace 2024 | Personvern | Design og innhold av Akari