For studenter

GKN Aearospace er på utkikk etter flere dyktige kollegaer og søker derfor etter studenter som ønsker å «kick-starte» sin karriere innen flyindustrien. Har du et hjerte for teknologi kan vi tilby utfordrende og inspirerende arbeidsoppgaver der målet er å gjøre deg rustet for en videre karriere i GKN.

Vi oppfordrer også jenter til å søke!

Sommerjobb

Søknadsfristen for 2023 er utgått

Som sommerstudent hos GKN blir du tilknyttet en avdeling og får jobbe direkte med aktuelle problemstillinger sammen med erfarne og dyktige kolleger. Du vil få en fadder og individuell oppfølging hele veien.

Hvilke studenter ønsker vi?

Dette vil kunne variere fra år til år, men primært ser vi etter ingeniørstudenter* og studenter som interesserer seg for programmering. Vi ansetter fortrinnsvis studenter fra tredje studieår, men om du er i tidligere studieår og finner en sommerjobb som vekker engasjementet vil vi gjerne høre fra deg.

Skrive Bachelor og/eller prosjekt/ masteroppgave hos oss i 2024?

BSc utlyses i september 2023, MSc i januar/februar 2024

Skal du snart skrive bachelor- eller masteroppgave? Innenfor GKNs fagområder kan du finne mange egnede problemstillinger, men vi tar også imot forsag fra deg. Om du ønsker å jobbe med egen problemstilling ber vi om at du søker på en av de utlyste oppgavene, men skriv da i søknadsbrev at du har en egen problemstilling du ønsker at vi skal vurdere.

USN – Ingeniørpraksis

USN tilbyr Ingeniørpraksis som valgfag. Hver høst tar vi inn maskinstudenter som ønsker å lære mer om ingeniørfaglige oppgaver i vår bedrift. Studenten vil jobbe selvstendig med konkrete og produksjonsrelaterte problemstillinger under tett faglig veiledning.

Har du spørsmål knyttet til studentsamarbeid?

Ta kontakt med HR konsulent Line Conradi:
Line.conradi@gknaerospace.com

Visste du at …

Kongsberg betegnes som en
verdensledende teknologiklynge?

99,8 % av alle nye, store passasjerfly
har motorkomponenter fra oss?

GKN har produksjon 10 steder i 5 land?
Norge, Sverige, India, Malaysia og USA