For studenter

GKN Aerospace er på utkikk etter flere dyktige kollegaer og søker derfor etter studenter som ønsker å «kick-starte» sin karriere innen flyindustrien. Har du et hjerte for teknologi kan vi tilby utfordrende og inspirerende arbeidsoppgaver der målet er å gjøre deg rustet for en videre karriere i GKN.

GKN Sommerjobb

Som sommerstudent hos GKN blir du tilknyttet en avdeling og får jobbe direkte med aktuelle problemstillinger sammen med erfarne og dyktige kolleger. Du vil få en fadder og individuell oppfølging hele veien.

Hvilke studenter ønsker vi?

Vi ser etter Ingeniørstudenter som studerer innen studieretningene Materialteknologi, Produktutvikling & Produksjon eller Maskin-& Energi. Vi ansetter fortrinnsvis studenter fra tredje studieår, men om du er i tidligere studieår og finner en sommerjobb som vekker engasjementet vil vi gjerne høre fra deg.

Skrive Bachelor og/eller prosjekt/ masteroppgave hos oss i 2024?

Skal du snart skrive bachelor- eller masteroppgave? Ta kontakt med Line.conradi@gknaerospace dersom du har en oppgave du tenker kan jobbes med hos oss. I mail ber vi om at du legger ved CV til de som skal delta, samt en kort beskrivelse av tenkt oppgave. Vi kan også være behjelpelige med å definere en oppgave.

USN – Ingeniørpraksis

USN tilbyr Ingeniørpraksis som valgfag. Hver høst tar vi inn maskinstudenter som ønsker å lære mer om ingeniørfaglige oppgaver i vår bedrift. Studenten vil jobbe selvstendig med konkrete og produksjonsrelaterte problemstillinger under tett faglig veiledning.

Har du spørsmål knyttet til studentsamarbeid?

Ta kontakt med HR konsulent Line Conradi:
Line.conradi@gknaerospace.com

Visste du at …

Kongsberg betegnes som en
verdensledende teknologiklynge?

99,8 % av alle nye, store passasjerfly
har motorkomponenter fra oss?

GKN har produksjon 10 steder i 5 land?
Norge, Sverige, India, Malaysia og USA

© GKN Aerospace 2024 | Personvern | Design og innhold av Akari