Strategisamling 2023

Fredag 13. januar 2023 stengte vi ned hele produksjonen og samlet alle våre ansatte til en strategisamling.

​Her fikk de ansatte jobbe på tvers av avdelinger og fag for å diskutere hvordan vi skal nå våre mål for 2023. Dette er første gangen vi har stengt ned hele bedriften for å samle alle våre ansatte til en slik samling – og resultatet? – God dialog, stort engasjement, eierskap og samarbeid på tvers av bedriften på en måte som ikke er blitt gjort tidligere. 

Det viktigste er at alle ansatte på GAN forstår våre felles mål for 2023, og hvordan den enkelte kan ta eierskap og bidra til å nå disse målene.

Etter covid-krisen ser vi en rask bedring i bransjen, og mange kunder ser på oss som en strategisk partner for å hjelpe til med økt leveranse av flymotorer. For GAN betyr det mer en 50 % økning i volum i verkstedet over to år, samt en rekke nye produkter som skal utvikles og kvalifiseres. For å lykkes må vi samarbeide på tvers av alle funksjoner og en dag som denne gir en god mulighet til å diskutere kreative løsninger sammen.

– Ved å samle alle sammen på denne måten, vil vi kunne inkludere våre ansatte i fremtidens prioriteringer og få eierskap til strategien vi skal jobbe etter i 2023.

Se video fra strategisamlingen

© GKN Aerospace 2024 | Personvern | Design og innhold av Akari