Har du et hjerte for teknologi kan vi tilby utfordrende og inspirerende arbeidsoppgaver der målet er å gjøre deg rustet for en videre karriere i GKN. Vi lyser ut 5 sommerjobber i år og vi oppfordrer også jenter til å søke!

Søknadsfrist: 18.02.2024

Stilling 1:

Manufacturing Engineering i avdeling for Methods and Special processes (1 stilling)

Litt avhengig av bakgrunn og interesse kan vi tilby oppgaver innen nedenstående områder. Studenten vil kun jobbe med en av oppgavene, og vi matcher student mot riktig oppgave på bakgrunn av utdanning, erfaring og motivasjon. Si gjerne litt om hvilke oppgaver du tror kan passe for deg i søknaden.  
 

Arbeidsoppgaver

Vi ser etter en som studerer innen Materialteknologi, Produktutvikling & Produksjon eller Maskin-& Energi, og som har gjennomført minimum 2 år av graden.

Stilling 2:

Manufacturing Engineer (4 stillinger)

Eksempler på mulige oppgaver:

Vi ser etter studenter innen Materialteknologi, Produktutvikling & Produksjon eller Maskin-& Energi, og som har gjennomført minimum 3 år av graden.

I tillegg ser vi helst at studentene har:

•    Relevant erfaring fra studentprosjekt, tidligere sommerjobber ol (ikke et krav)
•    Kan se for en karriere innen flyindustrien 

Av personlige egenskaper ønsker vi deg som tar ansvar, viser eierskap og har en proaktiv tilnærming til oppgavene du får.
Vi tilstreber en arbeidskultur preget av åpne og ærlige tilbakemeldinger så du kan gjerne tørre å utfordre /bringe nye ideer på banen. 

Vi kan tilby:

Hvor lenge varer sommerjobben? 

De fleste jobber 6-8 uker, men dette avtales individuelt. Vi tar inn sommerstudent så fort studenten er klar (vanligvis tidlig juni) og avslutter ved studiestart i august. Studentene vil få 3 ukers sommerferie i juli.


Hvordan er det å jobbe hos oss? Bli kjent med GKN Norge her.