VÅRE FAGOMRÅDER

Kommunikasjon

Innen kommunikasjon jobber man med nyhetsformidling, både intern og ekstern på GKN Aerospace Norway AS, samt at man jobber tett med den globale kommunikasjonsavdelingen når det gjelder web/sosiale medium, markedsføring, arrangementer, rekruttering, profilering og grafisk design/trykk.

Sammen om bærekraft

Karsten Warholm har nettopp signert en samarbeidsavtale med GKN Aerospace Norway AS. I samspillet skal Warholm være ambassadør for selskapets bærekraftstrategi, og den videre utviklingen av deres satsing på 3D-teknologi. Målet er å tiltrekke seg talentfulle arbeidstakere som er klare til å bidra til bærekraftige løsninger for fremtiden.

Karsten Warholm og GKNKLAR FOR GKN AEROSPACE: Karsten Warholm inngår nå et samarbeid med GKN Aerospace Norway AS på Kongsberg. Selskapet ønsker å benytte seg av Karsten Warholm for å styrke rekrutteringen til selskapet. Foto: GKN Aerospace Norway AS.

Bli med å forme fremtidens flyteknologi!

GKN Aerospace Norway har en god og rik historie, men vi ser alltid fremover. Som en trygg arbeidsplass, har vi rom for både personlig og faglig utvikling. Vårt mål er å fylle fabrikken – og alltid utvikle teknologien.