En pådriver for bærekraftig utvikling på Kongsberg Agenda 2023

Kongsberg Agenda 2023 var en bemerkelsesverdig begivenhet som fanget oppmerksomheten til mange, og blant de aktive deltakerne var GKN Aerospace Norway AS, som gikk engasjert inn i ulike arenaer for å vise sin ekspertise og engasjement for en bærekraftig fremtid. Som en ledende aktør innen luftfartsindustrien, er vi alltid opptatt av å være en viktig bidragsyter til en mer bærekraftig utvikling.

Her kan du se video fra det som skjedde på Kongsberg Agenda 2023:

Under Kongsberg Agenda 2023 engasjerte vi oss på flere fronter, inkludert deltakelse i debatter, seminarer, studentkonkurranser og Tech Talks. Disse programpostene ga oss en glimrende plattform for å fremvise vår visjon om å utvikle nye teknologier som kan bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Ved å delta i debatter og seminarer fikk vi muligheten til å dele vår ekspertise og kunnskap om bærekraftige praksiser i luftfartsindustrien. GKN Aerospace har lenge vært opptatt av å redusere vår miljøpåvirkning og implementere bærekraftige tiltak. Denne deltakelsen er et sterkt signal om selskapets engasjement for å være en pådriver for endring og fremme bærekraftige løsninger.

Les hvordan GKN Aerospace utvikler fremtidens flyteknologi!

I tillegg til å engasjere seg i faglige aktiviteter, tok vi også del i en studentkonkurranse, der unge talenter ble oppmuntret til å bidra med sine innovative ideer innen bærekraft. Dette viser selskapets forpliktelse til å inspirere og støtte fremtidige generasjoner av ingeniører og innovatører som vil spille en viktig rolle i å forme en mer miljøvennlig luftfartsindustri.

På standen vår hadde vi gleden av å interagere med mange interesserte besøkende. De ansatte fikk muligheten til å presentere selskapets nyeste bærekraftige initiativer og teknologiske fremskritt. Besøkende fikk innsikt i hvordan GKN Aerospace arbeider for å redusere karbonavtrykket og øke effektiviteten, samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og sikkerhet.

Vi ønsker å takke Kongsberg Agenda 2023 for en velorganisert begivenhet, og takker også alle som kom innom for å høre på oss, og ikke minst til alle dere som tok dere tid til å prate med oss på standen! Deltakelsen på Kongsberg Agenda 2023 var en flott mulighet for oss til å styrke vår posisjon som en pådriver for bærekraftig utvikling i luftfartsindustrien. Vi er fast bestemt på å fortsette å utforske nye veier og utvikle innovative teknologier som kan bidra til å forme en mer bærekraftig fremtid for oss alle.

Her kan du se flere bilder fra våre dager på Kongsberg Agenda 2023: